Menu
Your Cart

Broodrooster

Broodrooster kopen
Een goed begin is het halve werk, en dat geldt zeker voor een gezond en lekker ontbijt. Of je nu even snel een geroosterde boterham naar binnen werkt voordat je naar je werk gaat, of uitgebreid wilt ontbijten op je vrije zondag, een broodrooster is daarbij een ideaal hulpmiddel. En tegenwoordig is een broodrooster veel meer dan alleen maar zo’n apparaat met twee sleuven om je boterham in te roosteren. Sommige broodroosters zijn uitgerust met allerlei leuke handigheidjes! Kijk daarom eerst bij de Broodrooster Specialist voordat je zo’n, volgens ons, onmisbaar apparaat aanschaft!

Maak een lekker ontbijt klaar
Bij de Broodrooster Specialist houden wij ook van een lekker ontbijt en weten we dus alles van broodroosters. Ze bestaan in eindeloos veel uitvoeringen en wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment met diverse topmerken zoals Tristar, Kenwood, Severin, Princess, Bosch, Bestron, Cloer en Philips. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken hebben we dat onderverdeeld in 5 types; broodrooster met 1 sleuf, broodrooster met 2 sleuven, broodrooster met tostiklem, retro broodrooster en RVS broodrooster.

Verschillende functies
Het aantal sleuven van het apparaat is bepalend voor hoeveel boterhammen je tegelijk kunt bereiden. Ben je alleen of met zijn tweeën, dan heb je aan twee sleuven wel genoeg. Voor een groot gezin zijn meerdere sleuven uiteraard handiger. Maar een broodrooster kies je niet alleen op basis van het merk en aantal sleuven. Let ook op de extra functies die het apparaat heeft. Zo kun je met een bijgeleverde tostiklem de heerlijkste tosti’s bereiden. Met een opwarmrek kun je koud geworden boterhammen weer opwarmen en met de ontdooifunctie kun je in een oogwenk ingevroren brood ontdooien. Wil je bagels of dikkere broodjes roosteren dan is de mogelijkheid om eenzijdig te roosteren erg handig. En let er ook op dat je sleuven hebt met een flexibele of bredere opening.

Schoonmaken
Erg handig is het als je broodrooster is voorzien van een speciale kruimellade. Deze zit onder het rooster en vangt de kruimels en broodresten op. Je schuift de la er makkelijk uit om de kruimels vervolgens weg te gooien. Door het rooster op die manier goed schoon te houden, voorkom je dat het broodrooster nare luchtjes verspreid van verbrand brood en zo kan deze lucht ook niet in je toast trekken.

Bestel je broodrooster bij de Broodrooster Specialist
Kijk maar eens rond op onze site en kies jou favoriete broodrooster. Bestellen doe je natuurlijk bij ons, want wij hebben de beste broodroosters voor de beste prijzen. Betalen gaat veilig en gemakkelijk via iDeal. Wij bezorgen je bestelling binnen 3 dagen en gratis bij bestellingen van €75 of meer. Wil je dus nog komend weekend kunnen genieten van een heerlijk zondags ontbijt of je partner verassen met een romantisch ontbijt op bed? Bestel dan snel een broodrooster zodat je lekkere toast, tosti’s en andere verrukkelijke broodjes kunt maken!